Gezinnen met een inwonende bejaarde of een ziek of andersvalide familielid, kunnen bij de Gezinsbond een beroep doen op de gezelschapsdienst. Een plaatselijke coördinator bemiddelt tussen gezinnen die gezelschap wensen voor hun familielid en zorgvuldig geselecteerde vrijwilligers, die graag met ouderen en zieken omgaan. De vrijwilligers nemen een aantal kleine zorgtaken op zich zoals het in en uit bed helpen, bijstand in huis of bij inname van medicatie en begeleiding bij de maaltijden en tijdens wandelingen.

Bij elke prestatie wordt gebruik gemaakt van het gezelschapsboekje. Dit boekje kost 7,5 euro en dekt de verzekering en de administratieve kosten. Voor de prestatie zelf, betaalt u 4 euro per uur aan de vrijwilliger.

Wij zijn niet alleen op zoek naar mensen die van deze dienst gebruik willen maken, maar ook naar vrijwilligers die af en toe mensen gezelschap willen houden!

Voor meer info kan u terecht bij:

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  - GSM nr. 0497/686.958.

 

 

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging en drukfouten.

Eerstvolgende activiteit

Zoeken op deze site

Vind ons op Facebook