Hoe lid worden ?

Voor 40 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kan de Gezinsbond de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Jij mag op deze steun rekenen en... wij rekenen op jou !

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

Om lid te worden, kan je terecht bij de verantwoordelijke van jouw plaatselijke afdeling (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.), via storting van € 40 lidgeld op het rekeningnummer BE65 0014 6488 4296 - GEBA BE BB Gezinsbond afdeling Herenthout of via de site van de Gezinsbond. Vermeld dan wel duidelijk naam, geboortedatum en adres. De lidkaart, de kortingskaart, het bonnenboekje en de gewestbrochure worden dan thuis bezorgd.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift "Brieven aan Jonge Ouders".

Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!

 

 

 

 

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging en drukfouten.

Eerstvolgende activiteit

Zoeken op deze site

Vind ons op Facebook